Autolla Nepaliin

Seikkailu
Autolla Nepaliin

Juholla on unelma oikeudenmukaisemmasta maailmasta. Tehdessään töitä Aasiassa erityisesti kastittomien huonot olot Nepalissa ovat jääneet hänen mieleensä. Juho haluaa löytää tavan auttaa heitä.

Unelmasta kasvaa suurempi, kun Juhon ystävät liittyvät mukaan projektiin ja he lähtevät pakettiautolla matkalle Nepaliin tavoitteenaan saada huomiota kastittomien oloille ja erityisesti paikalliselle naisten turvakodille. Matka ei olekaan niin helppo kuin he aluksi luulivat, vaan matkan varrella he kohtaavat yllättäviä vastoinkäymisiä aina vaarallisista vuoristoteistä terrorismin uhkaan. Onnistuuko poikien auttaa turvakodin naisia, vai onko tie helvettiin päällystetty hyvillä aikomuksilla.

Joulukuussa 2013 kolmen viikon joukkorahoituskampanjalla rahoitustarpeensa kerännyttä elokuvaa ei voi asettaa yhteen kategoriaan, se on ”charity adventure”: hyväntekeväisyyselokuva, niin aiheeltaan kuin tavoitteiltaankin. Kaikki elokuvantekijöiden saamat lipputulot menevät lyhentämättöminä Nepaliin. Monet suomalaiset yhteiskunnallisesti valveutuneet mediapersoonat ovat ottaneet asian omakseen ja tukeneet projektia – elokuvassa esiintyykin mm. Arman Alizad, Riku Rantala, Mika Poutala, Saku Tuominen ja Musta Barbaari.

1 h 45 min
S
10

Näytökset

  • maanantai 1.12. - 17:30
  • torstai 4.12. - 19:30
  • lauantai 6.12. - 14:00
  • maanantai 8.12. - 19:30
Mikko Siikaniemi